Frédérique Bak – oculariste

Frédérique Bak – oculariste

Frédérique Bak – oculariste

Na aanvankelijk een aantal jaren in Engeland, Duitsland en Frankrijk (Franse Literatuur) talen te hebben gestudeerd, volgde zij, terug in eigen land, een opleiding tot directiesecretaresse bij Schoevers. Haar grote sociale vaardigheid en interesse in de medemens met een beperking, bracht haar ertoe de opleiding tot psychiatrisch verpleegkundige te volgen. Vanuit deze discipline kwam zij bij toeval in aanraking met het vak van ocularist. Deze opleiding, in combinatie met patiëntenzorg en het ambachtelijke werk van het maken van zo natuurgetrouwe oogprotheses, gaf haar de persoonlijke en maatschappelijke voldoening die zij met haar talenten nastreefde.

Frédérique Bak vervaardigt inmiddels al jarenlang protheses van een zeer hoogwaardige kwaliteit. Haar vakmanschap en zorg voor de patiënt blijkt uit de navolgende referenties. Zij onderhoudt contacten en werkt nauw samen met oogartsen van o.a. het Vrije Universiteits Medisch Centrum Amsterdam, het Medisch Centrum Leeuwarden, het Oogziekenhuis Rotterdam, het Leids Universitair Medisch Centrum, het Univesitair Medisch Centrum st. Radboud Nijmegen, ziekenhuis “de Wezenlanden” Zwolle en het Universitair Medisch Centrum Utrecht. Tevens houdt zij periodiek multidisciplinaire spreekuren met oogartsen, plastisch chirurgen en orbitaspecialisten omtrent de beste oplossing voor patiënten die een oog moeten missen.

Frédérique Bak werkt intensief samen met een oogtrauma consulent om een optimale begeleiding te garanderen.

Afspraken

Mocht u een afspraak willen maken of heeft u andere vragen dan kunt u bellen met of e-mailen naar Jamila van Capelleveen.

Telefoon: 070 – 4490810. E-mail: admin@kunstogen.nl.

Heeft u vragen met betrekking tot vergoedingen van de prothesen of andere financiële vragen dan kunt u terecht bij Tineke Visser.

E-mail: aj.visser@kunstogen.nl.

Indien u een directe vraag heeft aan de oculariste Frédérique Bak.

E-mail: f.bak@kunstogen.nl.

web site: http://www.kunstogen.nl/

De behandeling voor het aanmeten van een oogprothese gebeurt uitsluitend op afspraak. Daarvoor kan contact worden opgenomen met de praktijk in Den Haag. Naar wens volgen de behandelingen in Den Haag, Amsterdam VUmc, Harderwijk St. Jansdal ZH of Leeuwarden MCL.

Contact Frédérique

Please fill out this form to get in touch.
Print Friendly and PDF